Stukadoor Apeldoorn

Een ervaren stukadoor in Apeldoorn en omgeving inschakelen met bijna 20 jaar ervaring? Wanneer u een ervaren stukadoorsbedrijf in Apeldoorn nodig heeft voor het afwerken van uw wanden, dan bent u bij Stukadoorsbedrijf P. Zwijnenberg aan het juiste adres. Het uitvlakken van de badkamer tot het pleisteren van uw gehele woning kunt u aan mij toevertrouwen. Onder de kopjes ‘Afwerkte pleisterlaag’ en ‘Sierpleisterwerk’ vindt u een tal van afgeronde projecten die ik als stukadoor in Apeldoorn en omstreken heb uitgevoerd.

Hoe gaat uw stukadoor in Apeldoorn en omgeving te werk?

Heeft u pas geleden een woning gekocht en blijkt er achter het behang een hoop mis te zijn met de wanden, dan komt een stukadoorsbedrijf in Apeldoorn goed van pas. Neemt het behang een hoop stucwerk mee, dan zijn de wanden op verschillende manieren te bewerken. Eerst worden de wanden voorzien van een voorstrijkmiddel zodat de stuclaag zich perfect aan uw wanden hecht. Hier kunt u zien hoe het voorlijmen in zijn werk gaat.

Behangklaar of sausklaar maken?

Patrick Stukadoorsbedrijf Apeldoorn voorziet u wanden van een stuclaag waardoor de wanden opnieuw behangen kunnen worden. Dit heet ook wel het ‘behangklaar’ maken. Wanneer u geen behang meer wilt en de wanden wilt voorzien van muurverf of latex, dan is het belangrijk dat uw stukadoor in Apeldoorn de wanden ‘sausklaar’ afwerkt. Een nieuwe stuclaag of pleisterlaag zorgt ervoor dat uw wanden er weer gelikt uit zien. Een aantal reeds afgeronde projecten in Apeldoorn en omstreken kunt u hier vinden.

Sierpleisterwerk in Apeldoorn

Naast dat de wanden vaak worden voorzien van een simpele stuclaag, ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van divers sierpleisterwerk in Apeldoorn en omgeving. Het aanbrengen van sierpleisterwerk is vakwerk, waarbij het inschakelen van een specialist een must is. U kunt kiezen uit verschillende soorten sierpleister, zoals spachtelputz, gronal en rustiekputz.
Ik adviseer u graag over de mogelijkheden. U kunt mij telefonisch bereiken op 06-12912336 of neem contact met mij op via het contactformulier.