Stukadoor Deventer

Op zoek naar een stukadoor in Deventer? Stukadoorsbedrijf P. Zwijnenberg staat al bijna 20 jaar voor u klaar in Deventer en omstreken. Ik voorzie uw wanden graag van een nieuwe stuclaag. Bent u benieuwd naar mijn reeds afgeronde projecten, dan kunt u in het menu navigeren naar ‘Afgewerkte pleisterlaag’ of ‘Sierpleisterwerk’. Uw stukadoorsbedrijf in Deventer heeft een tal van projecten in de afgelopen twintig jaar afgerond, waardoor de afwerking van uw wanden bij mij in goede handen is.

Stukadoorsbedrijf in Deventer maakt uw wanden sausklaar

Voordat uw stukadoor in Deventer uw wanden voorziet van een nieuwe stuclaag, worden uw wanden eerst voorzien van een voorstrijkmiddel. Dit wordt ook wel ‘voorlijmen’ genoemd. Uw wanden kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, waarbij er vaak onderscheid wordt gemaakt tussen ‘behangklaar’ en ‘sausklaar’ afwerken. De sausklare wanden zijn nog gladder en zijn direct over te schilderen wanneer het stucwerk droog is.

Liever behangklare wanden? Dit is goedkoper bij uw stukadoor in Deventer

Behangklare wanden zijn ook glad, maar hoeven niet perfect te worden afgewerkt. De wanden worden op een professionele manier afwerkt waardoor oneffenheden niet door het behang heen komen. Het behangklaar maken van wanden is hierdoor goedkoper, ook bij uw stukadoor in Deventer.

Sierpleisterwerk in Deventer

Naast het afwerken van uw wanden op deze gangbare manieren, kan ik uw wanden, als uw ervaren stukadoor in Deventer, voorzien van professioneel sierpleisterwerk. Het aanbrengen van sierpleisterwerk is echt vakwerk en dient op een speciale wijze te worden uitgevoerd. In Deventer en omgeving heb ik verschillende sierpleisterprojecten afgerond. Een aantal van deze projecten zijn hier te bekijken.

Stukadoor in Deventer inschakelen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wanden en wilt u een stukadoorsbedrijf in Deventer inschakelen? U kunt mij telefonisch bereiken op 06-12912336. Mocht ik echter aan het werk zijn en onder het pleisterwerk zitten, dan kan ik uw telefoontje niet direct beantwoorden. Ik bel u dan zo gauw mogelijk terug, of u kunt mij gerust een berichtje sturen via het contactformulier.