patrick-zwijnenberg-toyota-proace-deventer-2020

Over ons

Over Stukadoorsbedrijf P. Zwijnenberg

Ik, Patrick Zwijnenberg, ben al vanaf mijn 16e in het stukadoorsvak actief. Na 10 jaar de nodige ervaring te hebben opgedaan ben ik overgestapt naar een groot aannemersbedrijf waar ik werkzaam was als stukadoor. Hierdoor heb ik alle kennis en ervaring kunnen ontwikkelen waardoor ik mede bekend ben met alle bouwprocessen die ik voor, tijdens en na mijn werkzaamheden tegenkom. Door deze know-how ben ik altijd in staat om mijn werkzaamheden professioneel op te zetten en op te leveren. Medio 2016 heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik dé trotse eigenaar van mijn eigen stukadoorsbedrijf, P. Zwijnenberg Stukadoorsbedrijf te Deventer.

Inmiddels zijn wij al heel wat jaren een begrip in Deventer en omstreken en hebben wij naar volle tevredenheid voor vele opdrachtgevers stucwerken opgeleverd. Wij leveren ambachtelijke kwaliteit, echte vakmanschap en snelle service. De afgelopen jaren zijn wij er in geslaagd om een goede reputatie op te bouwen als een van de beste stukadoorsbedrijven die u in de regio kunt vinden. We hebben maar één doel: het perfect afwerken van elke muur en of plafond. En met perfect bedoel ik niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer zeker een kwalitatief en duurzaam resultaat dat jaren later nog goed en als nieuw is.

Ik ben ervan overtuigd dat een op maat gemaakte aanpak tot de beste resultaten leidt. Na het maken van een afspraak kom ik graag bij u langs om de klus te bespreken en om een plan op te stellen. Dat gebeurt allemaal in overleg samen met u. Vervolgens zal ik een offerte op maat maken en geef ik u een indicatie van de prijs. Goede communicatie is áltijd belangrijk, zeker als het om uw woning gaat!