Glad stucwerk,  Plafond stucen,  Plafondafwerking,  Spackspuiten,  Stucen,  Wandafwerking

Spackspuiten

Wat is spackspuiten nu eigenlijk?

Spackspuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur. Spackspuitwerk is zeer geschikt voor zowel de droge- als natte ruimtes van uw woning of bedrijfspand en leverbaar in vrijwel elke kleur die leverbaar is. Dit spuitwerk wordt aangebracht door onze spackspuiter. De laatste jaren wordt spackspuiten steeds populairder door de relatief goedkope prijs in combinatie met een mooie eindresultaat en omdat het relatief snel is toegepast. Spack bestaat uit een kunsthars en kalk bevattende pasta die met een speciale spackmachine door middel van spuiten wordt aangebracht. Dit product wordt veelvuldig toegepast bij renovatie- en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Met spackspuiten wordt een pleisterlaag onder hoge druk aangebracht op wanden, muren en plafonds. Deze decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur bestaat uit een kunsthars en kalk bevattende pasta, ook wel spack genoemd.

Welke korrelgrootte is mogelijk bij spackspuiten?

Bij spackspuiten zijn diverse korrelgroottes mogelijk. Er is keuze uit een fijne korrel, middelgrootte korrel en grove korrel. Hoe fijner de spackkorrel hoe gladder de ondergrond moet zijn. Wij hebben voorbeeldstalen van de diverse mogelijke structuren en tonen je deze graag zodat je makkelijker een keuze kunt maken. Twijfel je tussen een afwerking met een korrel of juist helemaal glad? Neem dan eens contact met ons op en we adviseren je graag wat het beste bij je past.

In welke kleuren kan je spackspuiten?

Spackspuiten is mogelijk in elke kleur. Hieraan worden telkens de laatste en modernste kleuren toegevoegd. U kunt dus kiezen uit duizenden kleuren spack zoals ral-kleuren, ncs-kleuren en natuurlijk kleuren van vele verfmerken. Zit uw kleur er niet bij, dan mengen wij graag de juiste kleur voor je. Een kleurkeuze is iets persoonlijks en alleen jij bent degene die hierin uiteindelijk beslist. Echter adviseren wij graag bij het maken van een keuze aan de hand van diverse kleurenvoorbeelden en kleurwaaiers. Tevens is het mogelijk om naar wens een geheel eigen kleur te laten maken. Heeft u een Ral-nummer van een gewenste kleur dan laten wij deze kleur eenvoudigweg voor u mengen.

Het spuiten van spack spuitpleister en de ondergrond

Spackspuiten is mogelijk op veel ondergronden. Direct spuitklare wanden en plafonds zijn o.a. gestucte wanden en -plafonds, gipsplaten, fermecell platen, ytongblokken, gipsblokken, kalkzandsteen blokken en kaal beton (nieuwbouw woningen en nieuwbouwbedrijfspanden). Ondergronden van hout en kunststof zijn niet geschikt voor spackspuitwerk. Ook wanden met een grove structuur zullen eerst moeten worden glad gepleisterd. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

Bel ons op 06 129 123 36 voor het spackspuiten van de wanden in je woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in op onze contactpagina.